Förnya ditt hem med trendiga tapeteter

Vi kommer alla någon gång till en punkt då vi kritiskt granskar vårt hem och känner att det är dags för en förändring och miljöombyte. Vi är ständigt utvecklande dynamiska individer som mår bäst i ett hem som följer vår egen utveckling. Få äldre människor inreder deras hem på samma sätt som tonårsrummet eller studentlyan, eftersom många av oss vill att vårt hem ska reflektera vår aktuella sinnesstämning och personlighet. Som tur är krävs det inget stort ingrepp i din plånbok för att dramatiskt förändra ditt hem. Med liten arbetsinsats och trendiga tapeter kan ditt hem snabbt bli både modernt och trivsamt.

Hur hittar jag trendiga tapeter?

Som med många andra trender i Sverige så startar många av dem i huvudstaden. Stockholm är en stad som många unga och trendkänsliga individer väljer att bosätta sig i och därför hittar du förmodligen det bästa utbudet av trendiga tapeter i Stockholm

Botaniska väggar

En populär trend i Sverige är att tapetsera om väggarna med tapeter med botaniska mönster.  Botaniska tapeter har ofta mönster av slingrande växter, blommor och fåglar för att skapa ett harmoniskt intryck i ditt hem.Tapeter i Stockholm

Geometriska mönster

Blommiga tapeter och naturmotiv tilltalar inte alla. En geometriskt mönstrad tapet kan vara ännu mer avslappnande för ögat än en botanisk vägg då mönstret inte drar till sig för mycket uppmärksamhet utan fungerar som ett komplement eller kontrast till den övriga inredningen. Geometriska tapeter består i många fall av ett upprepande mönster av matematiska figurer som till exempel trianglar och romber.

Matta tapeter

Ett verkligen snyggt och exklusivt alternativ är enfärgade matta tapeter. Matta tapeter passar väl in i lite äldre lägenheter med högt i tak och med en kontrasterande färg på dörrkarmarna. För dem som inte uppskattar att måla på egen hand torde matta enfärgade tapeteter vara ett högaktuellt alternativ.

Submit a comment