Inred kontoret smart med personlighet

Idag är vi friare än någonsin att välja vår inredning med omsorg, borta är de dagar då vi endast hade två olika möbelbutiker att köra till. Sedan e-handeln tog fart ordentligt finns alla möjligheter att finna originella möbler och detaljer, så väl till hemmet som till kontoret.

Trender inom inredning har kommit och gått de senaste åren men för första gången har dessa trender inte enbart influerat hemmet utan även kontoren och våra arbetsplatser. Som företag bör man först fundera på om det är dags att byta lokaler, idag är det lättare än någonsin att finna nya kontor genom förmedlingar som den här sidan, då börjar man med en ny fräsch lokal vilket alltid är roligt att inreda. Först och främst så gäller det att, precis som när man inreder hemma, ta reda på vilka behov man har. I vissa rum behöver man mer tillgång till förvaring och vissa rum är helt avsedda för möten, dessa behov är bra att ha rett ut från början med hjälp av en mind-map eller inspirationstavla. Här sätter man upp allt från färgprover till tidningsurklipp på inspirerande möbler och bilder, då kan man alltid gå tillbaka och se hur man tänkte och finna den berömda röda tråden.

Inredning och personlighet

När man inreder sitt hem eller ett kontor visar man personlighet genom stilen man väljer, till skillnad från vad många tror så är det precis lika viktigt för ett företag att profilera sig genom sin inredning. Här får man chansen att visa företagets kärna, är man ett miljövänligt företag och visar det genom sin inredning och sina detaljer blir förtroende betydligt högre hos kunder och personal. Oavsett om man väljer att inreda med vintage eller stilren minimalism är det alltid trevligt att koma in i ett hem eller på ett företag som har tänk igenom valet av möbler. För oss människor speglar genomtänkt inredning personlighet och gör att man känner sig välkommen, vilket alltid är bra som företag.

Förvaring och bekvämlighet

Ska man inreda hemma, sitt hemma-kontor eller sitt kontor är förvaring alltid A och O, här gäller det att hitta bra lösningar som passar alla. Men det betyder inte att man måste köpa ett helt gäng vanliga gamla bokhyllor, ett bra alternativ är att investera i vägghyllor för att frigöra golvyta. Satsa på fin pappersförvaring i form av färgglada lådor och korgar, det finns en uppsjö av e-handlar och butiker som har unika och roliga detaljer. Var inte rädd för att ta i, även om det är på kontoret.