Trevliga inomhusmiljöer under företagsresan

Det man som företagare vill ha ut av en företagsresa är som regel en väl avvägd balans mellan rekreation och seriöst arbete under dagen i vitala frågor om företaget. M.a.o. en trivsam och bra inomhusmiljö kombinerat med en stärkande och stimulerande utomhusmiljö. Stället som väljs bör därför ha bra och modernt utrustade hotellrum som skapar en trevlig atmosfär.

Första intrycket varar längst

När man som gäst besöker ett hotell för första gången är det lite som klyschan säger; ”det första intrycket varar längst”. För att skapa det där upplyftande, fräscha och välkomnande intrycket måste man som inredare av hotell förstå vilka faktorer som är viktigast att tänka på i första hand. Möbler skall vara funktionella samtidigt som de vackert smälter in i lobby och foajéer. Konferens i Halland

Två utmärkta exempel från Halland

Västkusten och Halland är en bra region att besöka för avkoppling under semester eller som en konferensresa när som helst på året egentligen. Nedan följer två ställen som uppfyller måttet för  bra och givande hotell med harmoniska inomhusmiljöer.

Strandbaden i Falkenberg är onekligen bland de bättre alternativen för en konferens i Halland. Hotellets devis är ”bra beslut tas, när man inte tänker på annat”. Anläggningen är utrustad med moderna konferenslokaler, ligger vid havet och har en fantastisk spaanläggning som tillhandahåller det mesta från upplevelse- till relaxspa med olika former av kroppsvård. Alla årstider har  specialprogram för aktiviteter och bland utomhusaktiviteterna sommartid märks boule, strandfotboll, kubb och beachvolleyboll. Höst och vinter kan man åka jeep eller sedgeway plus kluriga tävlingar eller göra en egenproducerad reklamfilm för företaget.  Återkommade aktiviteter för varje dag mellan konferensvarven är bl.a. nattklubb och liveunderhållning. Dessutom finns matlagningskurser samt vin- och drinkprovningar.

Tylösand utanför Halmstad är ett välkänt ställe i hela Sverige. Här finns i stort sett allt som en lyckad företagsresa kan få. Från moderna konferenslokaler med upp till 700 personer, ett spa med all slags relax och kroppsvård du kan tänka dig, inomhusaktiviteter som problemlösningar, dryckesprovningar, föreläsare, lös ett brott och en ”Oscarsgala” där en egen film ( t.ex. någon produktlansering) visas upp i tävling mot andra. Hotel Tylösand är ofta förknippat med sommarnöjen och är det full fart med konserter, nattklubbar, after beach m.m. Året om anordnas olika events och  nattklubben är öppen året om med inramning av Gyllene Tider.